Gutta

En kort presentasjon av gutta i Shotsklubben

Morten er vår sjefsfotograf. Vi oppdaget hans unike evne til å stille opp i de mest bisarre stillinger foran kamera, så vi ser ham som et naturtalent for å iscenesette våre fremtidige gruppebilder. Hans unike humor og sprøe påfunn håper vi skal gi oss en uforglemmelig digital mimrebok når shotsklubben havner på gamlehjem.

Tor Arne er klubbens sjefsreferent. Han var en kort periode sjefsfotograf men ble raskt byttet ut etter at han stilte opp møte etter møte med en gangs kamera!!! Han måtte skrive 1000 ganger at han ikke skulle ta med en gangs kamera igjen og vi oppdaget hans unike evne til å skrive, så han ble beordret til referent stillingen umiddelbart!

Tom er vår formann, og er mannen å gå til dersom man har problemer med magen så vel som bålfyringen. Han har ved flere anledninger vært den som har spyttet mest når shottene har vært som verst.

Stian Økonomisjefen vår, i kjent positur. Det virker som om han alltid  trekker frem en av hattene sine for å kreve medlemmenes hardt opptjente sparepenger. Han kjører en hard linje på inkasso siden slik at han har tilgang til VIP loungen når vi er ute og reiser i den store verden.

Frode har fartet land og strand rundt med smårollinger i speideren, så med hans tunge erfaring med smårollinger var han et naturlig valg når reisesjefen i klubben skulle velges. Når vi har vår årlige tur, er han god å ha når telt og gapahuk skal på plass.

Torbjørn er vår sigarsjef. Han har fått ansvaret for humidoren vår. Det ryktes at han selger sigarer på si for å finansiere sitt høye sigarforbruk. Har du sett ham selge sigarer på gata?, gi beskjed til formannen vår så vi kan få tatt ham på fersken!

Ronny er shotsklubbens ubestridte seremonimester og er den som får shotsgutta til å bli med på en ekstra shot om shot’en kan være seig å få ned! Han ble også etterhvert web ansvarlig på slutten av et møte hvor shot’en var på topp!

Arvid er en kraftig norsk Viking som av og til har spist ett par skiver med Gamalost for mye før Shotsmøtene, dette skal visstnok hjelpe mot tømmermenn dagen derpå.... men vi andre er ikke overbevist! Arvid er Innkjøpssjef i Shotsklubben og handler med glede inn nye Shotseffekter så lenge fakturaen går direkte til økonomisjefen.